Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'dan Miraç Kandili Mesajı
banner229

 Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak başta Siirtliler olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek kandilini kutladı.

Mübarek Miraç Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Miraç, başta Peygamber Efendimiz (S.A.V) olmak üzere her bir Müslüman için manevi bir terfi, Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O’nun katında yücelme ve yükselme demektir.

Bugün bize düşen Miracın ruhu, manası, hikmeti ve hakikati üzerinde yeniden düşünmektir. Unutmayalım ki kandiller ve diğer kutsal zaman dilimleri bizi birbirimize yaklaştıran milli birlik ve beraberliğimizi güçlendiren unsurlardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyor, Miraç Kandilinin milletimizin, İslam âleminin yücelmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 6 yıl önce

siirt sevdalısı sayın kuzu gurup senınde ve çocukların da miraçkandilin mubarek olsun ve Allah yar ve yardımcın olsun