Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Başkan Kuzu’nun mesajı şöyle: Millî, manevî, insanî, ahlâkî ve kültürel değerlerimizi içtenlikle benimseyen, bunları geliştiren ve koruyan, ailesini, vatanını ve milletini gönülden severek bunları yüceltmek için sürekli çaba harcayan öğretmenlerimiz, yaşadıkları zorluklara rağmen özverili çalışmalarıyla, toplumumuzu münevver hale getirebilmek için var güçleriyle çalışmaktadırlar. Çağdaşlaşmanın, modernleşmenin, kalkınmış ve mutlu bir toplum olmanın yolu da şüphesiz ki; eğitimden geçmektedir.

Günümüz modern toplumlarına baktığımızda halklarını donanımlı ve birikimli kılmak adına eğitime büyük önem vermekte olduklarını görürüz. Zira bir milletin yarınları anlamına gelen çocuklarına ve gençlerine yapılan yatırım, o milletin yarınlarına yapılan yatırımdır.

Böylesi anlamlı bir günde tüm öğretmenlerimizin, eğitimcilerimizin ve Milli Eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor; sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası

Yönetim Kurulu Başkanı

Güven KUZU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.