Bu haber kez okundu.

Siirt TSO  Başkanı Güven Kuzu'dan 19 Mayıs Mesajı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kuzu yayınladığı mesajında; Ticaret ve Sanayi Odası olarak Gençlerimize güvenerek, onlara geleceğin oluşumunda, üyelerimizle birlikte istihdam yaratmak bilinci içerisindeyiz, Atatürk’ü, anlamak, yaşadıklarına ve fikirlerine vakıf olmakla mümkündür. Dolayısıyla, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında verilen kutsal mücadeleyi, Atatürk’ün emanetine daima sahip çıkarak kutlamalıyız.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin tesisi yolunda, kurtuluş mücadelesinin başladığı bu anlamlı günün yıldönümünde, Cumhuriyetimizin emanetçisi olan gençlerimizle beraber 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.