Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'dan 15 Temmuz Mesajı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" nedeniyle mesaj yayınladı. 

Başkan Kuzu, milletimize, demokrasimize ve ülkemize karşı yapılan alçak darbe girişimini kınadıklarını açıkladı.

15 Temmuzda darbe yapanlara milletimiz darbe yapmıştır diyen Başkan Kuzu; Demokrasimizi sonsuza dek yaşatma vurgusu yaparak sözlerini şöyle sürdürdü; 15 Temmuz 2016 tarihinde Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzuruna yönelik gerçekleştirilen darbe girişimine, Türk Milleti göğsünü siper ederek Milli İradeye ve demokrasiye sahip çıkmıştır.

Yaşanılan bu darbe girişiminde bu aziz millet bir kez daha demokrasisine sahip çıkmış dimdik ayakta kalmayı başarmıştır. Demokrasimizi ortadan kaldırmaya yönelik hiç bir müdahale kabul etmemiz mümkün değildir. Hain Darbe planının yıl dönümünde de yine meydanlarda olacağız.

Kuzu,"Darbe gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile darbeye karşı duran aziz milletimiz vatanına ve geleceğine sahip çıkmıştır. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde hain emelleri olan FETÖ ve tüm hainler şunu bilsin ki milletimiz ve devletimiz bu hainliklere hiç bir zaman fırsat vermeyecektir.

Bölgesinde ve dünyada söz sahibi olan Türkiye'nin önünü kesmek istiyorlar. Bunun için yapılan her türlü askeri, siyasi ve ekonomik darbe girişimlerine rağmen Türkiye gelişiyor, ihracatını artırıyor, beklentilerin üzerinde büyüyor. Dosta güven, düşmana korku veriyoruz. Alçak darbe girişimini planlayan FETÖ  terör örgütünü ve destekçilerini lanetliyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle, şükranla anıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.