Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Berlin’de Yapılan Türkiye-Almanya Ekonomi Diyaloğu Toplantısına Katıldı
banner229

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, TOBB heyeti ile birlikte Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Türkiye-Almanya Ekonomi Diyaloğu toplantısına katıldı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası 13. Genel Kuruluna katılmak üzere Berlin / Almanya’ya gitti.

 Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu yaptığı açıklamada, "TOBB, Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği, Türk-Alman TSO ve Alman-Türk TSO işbirliğinde Türk-Alman Ekonomi Diyaloğu Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Oldukça verimli geçen toplantımızın ülkemiz adına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Kuzu; “Ülkemizin en büyük ticari partnerlerinden biri olan ve en fazla vatandaşımızın yaşadığı dünyanın da en büyük dördüncü ekonomik gücü olan Almanya ile olan ilişkilerimizin her zaman çok büyük önemi bulunmaktadır. Gerek ülkemiz, turizm potansiyeli ile Güney Doğu Anadolu bölgemiz ve Siirt’imiz ve gerekse de Almanya’daki iş adamı gurbetçi vatandaşlarımızın birliktelik, ticari kapasitelerini geliştirmesi ve etkin bir lobi yaratabilmesi için iki ülke arasında ekonomik ilişkileri kuvvetlendirmek adına Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası büyük önem arz etmektedir. Bu manada Genel kurulumuzun, yaptığımız temaslar ve toplantıların ülkemiz adına hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile birlikte Türkiye'den giden yaklaşık 100 kişilik heyetin arasında bulanan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Berlin'de bir dizi temasların ardından toplantılar kapsamında iki ülke arasındaki ekonomik ilişkiler değerlendirilerek, istişarelerde bulunacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.