Bu haber kez okundu.

Siirt Tıp Fakültesinde Tüp Bebek Merkezi Kurulması Hedefleniyor
banner229

Kurulma çalışmaları devam eden Siirt Tıp Fakültesi bünyesinde bir tüp bebek merkezi kurulması hedefleniyor.

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu dekanı Prof.Dr. Vefik Arıca, bölge halkına kaliteli hizmet verecek bir tıp fakültesi kurabilmek için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Fakültenin kurulma çalışmalarının Rektör Prof. Dr. Murat Erman’ında desteğiyle sürdüğünü belirten Prof.Dr.Arıca, öğretim üyesi atama çalışmalarının devam ettiğini ve bunların bir bölümünün tespit edildiğini ifade etti.

Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgeleri dahil olmak üzere çok geniş bir coğrafyaya hizmet vermek istediklerini belirten Prof.Dr.Arıca “Bölge halkına kaliteli bir hizmet sunmak istiyoruz.

Bölge halkına yeni hizmetlerde sunmayı planlıyoruz.Bunların arasında çok geniş bir bölgede bir ilk olma özelliğini taşıyacak kamuya ait bir tüp bebek merkezi kurmaktır. Bunun için bu alanda çok deneyimli ve haklı ün yapmış üç kişilik bir ekibi kadromuza dahil ediyoruz.

Bu ekibimiz bu alanda yaptıkları çalışmalarla tıp dünyasında tanınmış bir ekiptir. Bu ekibimizin göreve başlaması ile birlikte fakültemiz bünyesinde bir tüp bebek merkezini hizmete sokmayı hedefliyoruz. Pahalı ve sabır gerektiren bu hizmetle kamu eliyle bölge halkına hizmet edeceğiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.