Bu haber kez okundu.

SİİRT TİCARET VE SANAYİ ODASI GENEL SEKRETERLİĞİNDEN
banner229
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından 8-9 Mart 2016 tarihlerinde Irak’ın Erbil Şehrine düzenlenecek iş gezisine katılmak isteyen üyelerine çağrıda bulundu.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Raşit Bar Taner yaptığı yazılı açıklamada; Türkiye İhracatçılar Meclisinin 09.02.2016 tarih ve 2016/103-298 sayılı yazısında Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye ihracatçılar Meclisi organizasyonu ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından 8-9 Mart 2016 tarihlerinde Irak’ın Erbil Şehrine yönelik ticaret heyeti düzenlenecek olup söz konusu organizasyonda iş gezilerinin yanı sıra her iki ülke girişimcilerinin buluşturulacağı, nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirileceği belirtilmektedir.
Katılmak isteyen firmaların 1 Mart 2016 Salı günü mesai bitimine kadar http://goo.gl/n WYZx9 adresindeki Başvuru formunun eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Katılmak isteyen üyelerimize duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.