Bu haber kez okundu.

SİİRT TİCARET VE SANAYİ ODASI,  100 KİŞİYE KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ VERECEK
banner229
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Siirt Müdürlüğü, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile Siirt Çalışma ve İş Kurumu il Müdürlüğü (İŞ-KUR) işbirliği ile Siirt’te yüz kişiye KOSGEB "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” verilecek.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Nedim KUZU yaptığı açıklamada Siirt TSO olarak girişimci adaylarına yönelik yapmış oldukları çalışmaların devam ettiğini, ilimizde talep üzerine bu eğitimi açma kararı verdiklerini, açılacak olan eğitimler ile girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasını, daha başarılı, sürdürülebilir işletmelerin kurulması ve buna dayalı olarak istihdamın artırılmasını amaçladıklarını bildirdi.
KOSGEB Müdürü Ömer ERKILIÇ ise yaptığı açıklamada, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayanlar yeni işletme kurmak istedikleri zaman KOSGEB Yeni Girişimci Desteğine başvurma hakkı kazanacaklarını, eğitimin 12 Ekim 2015 tarihinde başlayacağını başvuruların Siirt İŞKUR il müdürlüğüne yapılması gerektiğini belirti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.