Bu haber kez okundu.

Siirt'ten Rapor İçin Engelli Getiren Polisler Kaza Yaptı: 1'i Şehit, 2 Ölü
banner229

Siirt'ten Elazığ'a rapor için hasta getiren polislerin bulunduğu araç takla attı.

 Kazada 1'i polis 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Elazığ-Diyarbakır karayolunun 20. kilometresinde Sivrice ilçesi yakınlarında meydana geldi.

Ali Teğin yönetimindeki 56 AG 246 plakalı otomobil, Elazığ-Diyarbakır Karayolu'nun 35'inci kilometresinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada, sürücü Teğin ve polis memuru Recep Seven hayatını kaybetti. Ahmet Teğin ile polis memuru Muhammet Mete Çalışkan yaralandı

Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans, AFAD, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Araçtan çıkartılan yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırdı. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından şehit polis ile hayatını kaybeden sürücünün cenazesi otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan polislerin Siirt'in Eruh ilçesinden zihinsel engelli Ahmet Teğin'i rapor için Elazığ Ruh ve Sinir Hastanesine götürmek için görevli olarak yola çıktığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor

Anahtar Kelimeler:
SiirtPolisKazaElazığ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.