Bu haber kez okundu.

Siirt'ten 202 Kişi Hacca Gidecek
banner229

Siirt Müftüsü Faruk Arvas, hac kura sonuçlarına göre Siirt'ten 202 kişinin hacca gitmeye hak kazandığını bildirdi.

Arvas, yaptığı yazılı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığıca yapılan kura çekimine göre bu yıl kutsal topraklara gidecek hacı adaylarının belirlendiğini belirtti.

Hacca gitmeye hak kazananların 13 Mart'a kadar kesin kayıtlarını yapmaları gerektiğini ifade eden Arvas, şunları kaydetti: "Hac kura sonuçlarının memleketimiz ve hacı adaylarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kura sonuçlarına katılan hacı adaylarından 202'si bu yıl kutsal topraklara gitmeye hak kazandı.

Bunlardan 117'si Diyanet, 85'si ise yetkili seyahat acenteleriyle kutsal topraklara giderek hac farizalarını yerine getirecekler.

Hacı adaylarının alacakları kesin kontenjan belgeleriyle il müftülüklerine ya da hac acentelerine giderek kesin hac kayıtlarını yapmaları gerekiyor."

Anahtar Kelimeler:
SiirtHac2017202 Kişi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.