Bu haber kez okundu.

Siirt'te Rüzgardan Üç Yerin Çatısı Uçtu
banner229

Siirt'te fırtınada uçan bir apartmanın çatısı yanında bulunan binanın arasında sıkıştı, ölen ya da yaralanın olmadığı olayda, iki bina da hasar gördü .

1396 kişilik Yurtkur İsmail Fakirullah Erkek öğrenci yurdunun da çatısı bahçeye düştü ölen ya da yaralanın olmadığı olayda, yurt binası hasar gördü Siirt'te fırtına nedeniyle uçan binanın çatısı, yanında bulunan apartmanın arasında sıkıştı.

Yeni Mahalle Öğretim Caddesi Yavuz Apartmanın çatısı fırtına nedeniyle uçtu. Uçan çatı, apartmanın yanında bulunan diğer apartmanın arasında sıkıştı.

Olay üzerine AFAD, UMKE ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Yapılan incelemede, binaların arasında kimsenin bulunmadığı sırada çatının düştüğü, ölen ya da yaralanın olmadığı belirlendi.

Her iki binada hasar oluştu.

Siirt Belediyesi İtfaiye Müdürü Misbah Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşın ihbarını alır almaz tüm ekipleriyle olay yerine intikal ettiklerini söyledi.

Olay yerine gelir gelmez AFAD ekipleriyle çatının altında arama yaptıklarını aktaran Yılmaz, şöyle devam etti: "Çatının uçtuğu sırada bahçede kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi.

Hasar tespit çalışmasının ardından çatı iş makineleri tarafından kaldırılacak. Biz gereken tedbirleri aldık, binanın arasından kontrollü bir şekilde çatıyı indireceğiz. Diğer çatıları da yine iş makineleri tarafından kaldırılacak."

Ayrıca, Siirt-Kurtalan yolu üzerinde bulunan 1396 kişilik Yurtkur İsmail Fakirullah Erkek öğrenci yurdunun da çatısı bahçeye düştü. Çatının düşme anında kimsenin bulunmadığı sırada çatının düştüğü, ölen ya da yaralanın olmadığı belirlendi.

Doğan Mahallesinde bulunan bir iş yerinin çatısı fırtına nedeniyle caddeye düştü, o sıra caddede kimsenin bulunmaması dolayısıyla ölen ya da yaralananın olmadığı belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.