Bu haber kez okundu.

Siirt'te Parklar Cıvıl Cıvıl
banner229

Siirt’te vatandaşlar parklara yoğun ilgi gösteriyor. Hizmete sunulan modern, estetik ve bakımlı parklar, özellikle akşam saatlerinde serinlemek isteyen vatandaşlarla dolup taşıyor.

Siirt’te kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak için 'Daha Yeşil Bir Siirt’ sloganıyla kent merkezinde yeni parklar kazandıran Siirt Belediyesi, vatandaşlara daha refah ortamlar sunuyor.

Her geçen gün gelişen ve büyüyen Siirt’te son dönemlerde yapılan yeni parklar ile birlikte arttırılan yeşil alanlar yaz aylarında vatandaşların ilgi odağı oluyor. Günümüzde vatandaşların aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebildiği, çocukların eğlenerek oynayabildiği, fitness aletleri ile spor yapılabilen, yürüme yolları ile insanları sağlıklı yaşama teşvik eden, eş-dost akraba muhabbetleri ile hasret giderilen mekânlar olan parklar adeta yeni birer yaşam alanları olarak karşımıza çıkıyor.

Siirt’teki park alanı eksikliğini gören ve uyguladığı başarılı park projeleri ile vatandaşları yeni park alanları ile buluşturan Siirt Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad TAŞKIN pek çok alandaki başarılı çalışmalarının yanı sıra park çalışmaları ile de vatandaşların takdirini topluyor.

Özellikle akşam serinliğinde yoğun ilgi gören parklar kadın-erkek, genç-yaşlı ve çocuklar olmak üzere toplumun her kesiminin rahat nefes alabildiği, dinlenip serinleyebildiği mekânlar olarak beğeni kazanıyor.

Parkları ziyaret eden Siirtler beğenilerini ifade ederek “çok iyi planlanmış, yeni, modern, her biri ayrı bir güzellikte ve farklı tasarımlarda, ilimize yakışır güzel parklarımız oldu. İlimizin farklı noktalarındaki bu parklarda spor yapmak, yürüyüş yapmak ta ayrı bir zevk” diyerek Siirt Belediyesi’ne ve Siirt Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın'a bu imkanı sağladığı için teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Allah rızası için bu kadar emek ve para ile kurulan parklarımıza sahip çıkalım. Serseri ve başıboş bazı ergenler eğlenelim derken hem park aletlerine zarar veriyor hem de milleti rahatsız ediyor. Özel güvenlik yeterli değil, polisin nezaret etmesi gerekiyor.