Bu haber kez okundu.

Siirt'te Kar Yağışı Nedeniyle Köy Yolları Ulaşıma Kapandı
banner229

Siirt'te sabah saatlerinde başlayan karla karışık yağmur yerini lapa lapa kar yağışına bıraktı.

Siirt şehir merkezinde soğuk ve yağmur etkili olurken, Pervari ve Eruh ilçelerinde de kar yağışı etkili oldu. Yüksek kesimde lapa lapa yağan kar üst noktadaki ulaşımı aksattı. Bazı yerleşim alanlarının yolları kardan kapandı.

İlimiz genelinde yoğun kar yağışı dolayısıyla, Pervari ilçesine bağlı Gökbudak Köyü Geçit Tepe arası Keskin köyü, Bent köyü, Doğan Köyü, Yapraktepe Köyü ve Sarıyaprak köy gurup yolları ile Gümüşören köyü köy yolları kapandı, İl Özel idare ekipleri büyük bir özveri ile yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan Şirvan ilçesine bağlı Ormanbağı köyü, Maden Köy gurup yolu da yoğun kar yağışı ve tipiden dolayı kapalı, İl Özel idare ekipleri yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.