Bu haber kez okundu.

London Cafe’nin Açılışı Yapıldı
banner229

Siirt’te Cafe alanında farklılık yapmak isteyen London Cafe’nin açılışı yapıldı.

Siirtlilerin yoğun katılımı ile yapılan London Cafe’nin açılış kurdelesini Vali Ali Fuat Atik,Vali Yardımcıları Bünyamin Kuş, Yunus Koç, Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, AK Parti İl Başkanı Fuat özgür Çalapkulu keserken, London Cafe’nin farklı tasarımı büyük bir beğeni topladı.

Vali Ali Fuat Atik, böylesine güzide bir mekanın açılışında bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Siirtlilerin rahatlıkla gelip oturabilecekleri bir mekân ve bu mekânı Siirt’e kazandıran kardeşlerimi de kutluyorum” dedi.

Vali Atik,İşyerinin Siirt halkına ve işletme sahibine hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulunarak açılış kurdelesini kesti.

Eski Kavun Sitesi altında açılan London Cafe büyük beğeni topladı.

London Cafe’nin ortaklarından Bedri Ekinci, “London Cafe’nin gençlerin ve ailelerin rahatlıkla gelip oturabilecekleri, kendilerini evlerindeymiş gibi hissedecekleri bir ortam yarattık. Böylesine güzel bir mekanı Siirtlilerin hizmetine açmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Ayrıca böylesine önemli bir günde bizleri yalnız bırakmayan Vali Ali Fuat Atik,Vali Yardımcıları Bünyamin Kuş, Yunus Koç, Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, AK Parti İl Başkanı Fuat özgür Çalapkulu ve tüm katılanlara teşekkür etmek istiyorum” dedi.

İngiltere merkezli London Cafe dünyanın en kaliteli en prestijli markası London Cafe kalite arayanların hizmetine girdi.

Kahvaltı kültürünün vazgeçilmez tatları, gözleme, tost, çorba, organik salata, pizza, börgır, biftek, ızgara, çekirdekleri ve demleme teknikleriyle dünya kahveleri London Cafe’de.

Çağdaş ve modern tasarımı, sıcak ve samimi dekorasyonu ile yeni lezzet durağınız London Cafe. Hayatı kaliteli yaşayan, kendine değer veren herkesi bekliyoruz.

Adres: eski kavun sitesi altı.

Gsm:0 506 670 65 57


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilme 6 yıl önce

bir cafe açılışına bu kadar protokol çok değil mi