Bu haber kez okundu.

Siirt'te İlk İftar Bin 500 Kişiyle Aynı Sofrada Açıldı
banner229

Siirt Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bin 500 kişiye verdiği iftarla 11 ayın sultanı Ramazan’a “Hoş geldin” dedi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulan iftar sofrasında bir araya gelen vatandaşlar, Vali Ali Fuat Atik ve eşi Fulya Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ve kamu kurum müdürleri akşam ezanının ardından, ilk iftarını yaptı.

Siirt Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla buluşan Vali Atik, vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Vali Atik, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirterek, “Evliya ve ulema diyarı huzur şehri Siirt’te tüm vatandaşların güven içinde mübarek ramazan ayını coşkuyla geçiriyorlar.

Bu anlamlı ve manevi atmosferde vatandaşlarımızla bir ve beraber olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Belediye Başkanlığımız vatandaşlarımıza her gece iftar ikramlarının yanı sıra çeşitli etkinlikler düzenleyecekler. Belediyemizi bu anlamlı hizmetlerinden dolayı kutluyorum.” dedi.

Belediye Başkan Vekili Taşkın, yaptığı açıklamada, ramazan ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, "Bu yıl ramazan ayına biraz buruk girdik ama inşallah dualarla, coşkuyla bütün dünya insanlarının huzura, sağlıklı bir ömre kavuşacağı yıllar bizi bekliyordur." dedi.

Ramazan etkinlikleri kapsamında meydanda stantların kurulduğunu ifade eden Taşkın, iftar saatinde kurulan masalarda her akşam bin 500 kişiye yemek ikram edeceklerini anlattı.

"İftar sonrası çocuklarımız için çeşitli programlar ve teravih sonrası her akşam sahne etkinliklerimiz olacak. Vatandaşları etkinliklere bekliyoruz." diyen Taşkın, manevi bir iklim içerisinde huzurlu bir ramazan ayı geçirme temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli esnaf 6 yıl önce

sayın valim ve sayın ilbaşkanım bu iftar yemeğiniz tam bir seneryo ve rant ve roldır ya hastası olana ve ya evinde ekmek bulamıyana ne dersiniz senaryoyu bırakalım asil ihtiyacı olana bakalım sayın mülkü amirlerim