Bu haber kez okundu.

Siirt'te "Huzur ve Asayiş" Uygulaması
banner229

Siirt Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay koordinesinde 20 ekip ve 170 polis ile "Huzur ve Asayiş" uygulaması yapıldı.

Siirt Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce kentte huzur ve güven ortamının temini amacıyla “Huzur ve Asayiş” uygulaması yapıldı.

İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’ın yönettiği uygulamada herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Siirt Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay nezaretinde 20 ekip ve 170 personelin katıldığı uygulamada kentin Algül, Karakol, İnönü, Sakarya, Ulus ve Dumlupınar Mahallelerinde huzur ve asayiş uygulaması yapıldı.

Yapılan uygulamalar esnasında 137 şahıs Genel Bilgi Toplama (GBT)’ya tabi tutuldu, şüpheli kişi ve araçları durdurulup arama yapıldı. Metruk binalar teker teker kontrol edildi. Uygulamada herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmadı.

İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’ın yönettiği uygulamalar esnasında vatandaşlarla yakınan ilgilenen Kızılay, çocuklarla bir süre sohbet edip, kalemlik hediye etti.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan değerlendirmede, kent genelinde mevcut olan huzur ve güven ortamının korunması amacıyla bu tür faaliyetlere zaman ve yer ayrımı gözetilmeksizin devam edileceği vurgulandı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtEmniyet Müdürlüğü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.