Bu haber kez okundu.

Siirt'te 'Huzur, Güven' Uygulaması
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Siirt genelindeki sorumluluk bölgelerinde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi.

Türkiye genelinde Jandarma Genel Komutanlığı tarafından, başta terör, asayiş ve narkotik olayları olmak üzere günübirlik kiralanan evler, kiralık araç firmaları ve göçmen kaçakçılığı ile mücadele maksadıyla, ülke genelinde eş zamanlı olarak “TÜRKİYE HUZUR VE GÜVEN UYGULAMASI” icra edildi.

İl Jandarma Komutanlığının (35) ekip ve (332) personel ile gerçekleştiridği uygulamalarda; (45) metruk bina, (18) iş yeri ve (35) yol kontrol noktasında, (1.202) şahıs sorgulanmış, (446) araç kontrol edilmiş, izin belgesi olmayan Suriye uyruklu (N.M.) isimli şahıs yakalanarak, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilerek, (701) TL idari para cezası uygulanmış, ayrıca 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu gereği; (9) araca toplam (4.849) TL Trafik Para Cezası uygulanmış, (3) araç ta trafikten men edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.