Bu haber kez okundu.

Siirt'te "Haydi Gençler Kardeşlik Turnuvasına" Yarışması
banner229

 Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Siirt İl Gençlik Kolları tarafından kentte "Haydi Gençler Kardeşlik Turnuvasına" yarışması düzenlenecek.

10 Mart 2017 tarihinde başvurusu başlayacak olan turnuvaya, 17-30 yaş arası vatandaşlar 20 Marta kadar katılım sağlayabilecek.

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Yakup Toprak, gazetecilere yaptığı açıklamada, gençler arasında kardeşlik bağının daha da pekişmesi için böylesi hayırlı bir aktiviteye başvurduklarını söyledi.

Çalışmanın Siirt geneli olup 17 ile 30 yaş arası herkesi kapsadığını belirten Toprak, şöyle konuştu: "Turnuvanın sonunda kazanan iki takımımızdan birinci olan takıma kişi başı bir çeyrek altın olmak üzere 8 çeyrek altın verilecek, ikinci olan takıma da kişi başı bir forma olmak üzere 8 forma verilecek. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar parti binamızda yetkili arkadaşlardan ayrıntılı bilgi alabilirler."

Toprak, turnuvanın 25 Mart günü başlayacağını sözlerine ekledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.