Bu haber kez okundu.

"Siirt'te Hayat Duracak Kitap Okunacak" Projesi Yarın Start Alıyor
banner229

Siirt Valiliği himayelerine ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından organize edilen "Siirt'te Hayat Duracak Kitap Okunacak" projesi 11 Aralık Çarşamba Günü Saat 10.00'da eş zamanlı olarak il genelindeki tüm okullarımızda ve çarşı esnafında 20 dakika boyunca kitap okunarak, gerçekleştirilecektir.

Projenin amacı; Kent genelinde okuma alışkanlığının yaşam tarzı haline getirilmesi ve yaygınlaştırılmasını sağlamaktır. Ancak bunu gerçekleştirirken sadece öğrencilerimizi değil; işin içine Anne ve Babaları ve toplumun tüm katmanlarını da projeye katarak evde, sokakta her yerde bir okuma saati belirleyip, birlikte okuma yapmalarını sağlamayı hedefliyoruz.

Vali Ali Fuat Atik ve eşi eğitim gönüllüsü Fulya Atik Hanımefendi himaye ve destekleri ile başlatılan kampanyaya tüm halkımızı, davet ediyoruz.

Ayrıca sosyal medyada #siirtheryerdeokuyor hashtagyle etkinlik görselleri paylaşılacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.