Bu haber kez okundu.

Siirt'te 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Kuruldu
banner229

Kısa Adı MİDDER olan Milli İrade ve Demokrasi Derneği Siirt İl Başkanlığına Seracettin Çığır getirildi.

Tüm Türkiyede teşkilatlanmaya giden MİDER 81 İl ve İlçede teşkilatlarını kurmaya başladı.

Genel Başkanlığını Serhat  Çağ'ın yaptığı dernekte 15 Temmuz günü yaşaşan darbe girişimi sonrası aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin hatıralarını koruma amaçlı olduğunu dile getirildi.

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Siirt İl Başkanı Seracettin Çığır yaptığı açıklamada; 15 Temmuz Darbe gecesinde Siirt halkının bir bütün olduğunu ve darbeye fırsat vermediklerini siirt halkının demokrasiden yana olduğunu söyledi.

 Siirt İlinde Teşkilatlanmaya gittiklerini söyleyen Seracettin çığır ilk önce il teşkilatı yönetimimizi kurduk ve hemen ardından ilçelerimizde teşkilatlanmaya gidiyoruz, darbeye karşı olan herkesi derneğimize davet ediyoruz dedi.

Ayrıca 15 Temmuz  Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel başkanlığı tarafından Şanlıurfa ilinde yapılan toplantıya da katıldığını İfade eden Seracettin Çığır; 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Türkiye Koordinatörü İrfan Topal ve Diyarbakır Bölge Koordinatörü Orhan Ergörmüş ile bölge illerinden Diyarbakır,Adıyaman,Şırnak,Batman,Mardin MİDDER il başkanlarının katılımı ile toplantı yaptıklarını ve bu toplantı sonunda  15 Temmuz gününün 1.Yılı dolacağı bugünlerde yapılacak etkinlik,anma programları konusunda istişare ettiklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.