Bu haber kez okundu.

Siirt'te 123 Bin Fidan Dikildi
banner229

Yurt genelinde başlatılan "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" programı kapsamında, Siirt'te fidan dikim etkinliği yapıldı.

Proje kapsamında ülke genelinde 13 milyonu aşkın fidanın toprakla buluşması hedefleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bizzat fidan dikimine katıldığı proje nedeniyle 81 ilde eş zamanlı olarak saat 11.11 geçe törenler düzenlendi.Siirt’te Üniversitenin Kezer Kampusunda düzenlenen törene Vali Ali Fuat Atik, eşi Funda Atik, Garnizon Komutan Vekili Piyade Alpay Mehmet Fevzi Kenasarı,Rektör Prof.Dr.Murat Erman, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay,Ak Parti İl Başkanı Fuat  Özgür Çalapkulu,Rektör Yardımcıları, öğretim üyeleri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum örgütü yöneticileri ve  öğrenciler katıldı. Davetliler hep birlikte fidan diktiler.

Proje kapsamında 20 bini üniversitede olmak üzere 123 bin fidanın toprakla buluşturulacağını belirten Vali Atik projenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Ülke genelinde yürütülen proje ile ülkemizin Guinnes Rekorlar kitabına girmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerem Çelik 4 yıl önce

MaşAllah insanlar görüntü vermekte çok başarılıdırlar ağaç diktim görüntüsü vermek için değilde Allah için dikim yapan kaç kişi vardır inanın parmak sayısı kadardır resim paylaşan paylaşana arkadaşlar Yağmurtepe köyünün sınırlarında eskiden Emine Erdoğan ormanı diye ağaçlar dikilmişti o zamanda bol bol resim paylaşanlar olmuşt gidin bakın oraya kaç ağaç yükselmiş görüntüy bırakıp icraaat gerekir yoksa ilimiz bir yere varamazzzzzzzzzzz