Bu haber kez okundu.

Abdurrahman Bin Avf Türbesi Restore Edilecek
banner229

Siirt'teki Abdurrahman Bin Avf Türbesi, Pervari Kaymakamlığı ve Pervari Belediyesinin ortak çalışması ile restore edilecek.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın girişimleriyle;Pervari Kaymakamı Hakan Şeker ve Gaziantep Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Osman Durna ile birlikte ilcenin manevi değerlerinden olan Abdurrahman Bin Avf (Daraserzer) türbesini yerinde inceleyerek, Şahinbey Belediyesinin de katkılarıyla kısa bir süre içerisinde Türbenin restore etme çalışmaları yakında başlatılacağı öğrenildi.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Gaziantep Şahinbey Belediyesi ile yapılan görüşmeler neticesinde türbenin restorasyon çalışmalarının en yakın zamanda başlatılacağını bildirdi.

Restorasyon çalışmalarının ardından bölgenin inanç turizmine de katkı sunacağını belirten Özcan, Şahinbey Belediyesine yapacağı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.