Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürlüğünden Sosyal Medyada Çıkan"Asılsız Haber" Uyarısı
banner229

Siirt Emniyet Müdürlüğünce, sosyal medya ve İnternet sitelerinde "Acil Paylaşalım" başlığıyla yapılan paylaşımların asılsız olduğu bildirildi.

Emniyetten yapılan açıklamada,28.02.2018 günü Sosyal Medyada ve internet sitelerinde “ Acil Paylaşalım” başlığı altında, “Bugün Siirt de yaşanan olay, şehir dışından gelen bazı hırsızlar İsrail mallarını boykot ediyoruz diyerek Türkiye parfümlerini bedava dağıtıyoruz deyip insanlara kokusunu koklatıyor. Meğer parfüm değil bayıltıcı ether koklatarak kişiyi bayıltarak evi soyuyorlar. Herkesi uyarmak için bunu acil paylaşalım” şeklinde paylaşımlar yapılmıştır.

Bahse konu paylaşımda belirtilen tarzda Siirt il merkezi ve ilçelerimizde şu ana kadar meydana gelen herhangi bir olay olmamakla birlikte 155 ihbar hattına Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğüne veya Polis Merkez Amirliklerine konu ile ilgili herhangi bir müracaaatta bulunulmamıştır.

Bu ve buna benzer tarzdaki haberlerin ilimizde mevcut olan huzur ve güven ortamını bozmaya yönelik asılsız haberler olduğu değerlendirilmektedir.

Ayrıca hırsızlık olaylarının her türlüsü ile Emniyet Müdürlüğümüz olarak etkin bir şekilde mücadelemiz kararlılıkla devam etmekte olup, vatandaşlarımızın şüphelendikleri veya karşı karşıya kaldıkları olaylarla ile ilgili olarak 155 ihbar hattını aramaları veya Emniyet Müdürlüğümüz resmi web sitesinden Online İhbar Modülümüz olan “155 İHBAR” ikonuna tıklayarak ihbarda bulunmaları önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Anahtar Kelimeler:
SiirtEmniyet Müdürlüğü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.