Bu haber kez okundu.

“SİİRT SESİNİ ARIYOR“ SES YARIŞMASINA HALKTAN YOĞUN İLGİ
banner229
Siirt Valiliği koordinasyonunda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi tarafından bu yıl 2. düzenlenen "Siirt Sesini Arıyor" ses yarışmasının finali yapıldı.
Siirt Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen “Siirt Sesini Arıyor” ses yarışması finali ve üç dilli “Erbane Dinleti”sine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Açılış konuşmasını yapan Gençlik Merkezi Müdürü İrfan TEKİN, bu yıl 2’sini düzenlediğimiz “Siirt Sesini Arıyor” ses yarışması finallerine toplamda 250 gencimiz iştirak ederek, bu geceki finallerde 12 gencimizin yarışacağını söyledi.
Bu Projedeki asıl amaçlarının, gençlerimize, kültürümüzü özümsetmek, yeteneklerini keşfetmek, özgüvenlerini geliştirmek olduğunu kaydeden Tekin, Vali Mustafa Tutulmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yarışma boyunca, yarışmaya katılan gençler kadar, aileleri de final heyecanını doyasıya yaşadı. Ses yarışması sonrasında, Gençlik Merkezi bünyesinde gönüllü gençlerden oluşan Erbane gurubu, üç dilli şarkılarla, geceye katılanlara müzik keyfi yaşattı.
Yarışmada derece giren birincilere dizüstü bilgisayar, ikincilere akıllı telefon, üçüncülere ise tablet bilgisayar hediye edildi. Jüri heyetine plaket takdiminin ardından, çekilen hatıra fotoğraf ile program sona erdi.
Ses yarışması finallerini; Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, eşi Fatma Tutulmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Vali yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, bazı Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, davetliler ile vatandaşlar izledi.

Yarışmada dereceye girenler:

12-15 yaş kategorisi

1)    Feride SEZGİN

2)    Merve ARSLAN

3)    Evindar BİŞİ

 

16-21 Yaş Erkek Yaş Kategorisi

1)Mazlum Hakan YAVUZ

2) Serhat ŞAHİN

3) Sinan YILMAZ

 

16-21 Yaş Bayan Kategorisi

1)Şehriban DUMAN

2)Avşin BEŞTAŞ

3)Elif EKEN

 

22-29 Yaş Kategorisi

1)Gülbahar YILMAZ

2)Sedat TUTCAN

3)Yakup KIRMIZIKOYUN

    Gençlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.