Bu haber kez okundu.

Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi'nden 44 Öğrenci Mezun Oldu
banner229
Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi 2014-2015 Eğitim Öğretim sonunda 44 öğrenciyi mezun etti.
Okulun kapalı spor salonunda yapılan törende konuşan Okul Müdürü Mehmet Şakir Kayaalp, hayatta başarılı olmak için hedeflerin yüksel tutulması ve bunu gerçekleştirmek için de çok çalışılması gerektiğini söyledi.
Dört sene önce okullarına gelen 44 öğrenciyi mezun etmenin onurunu yaşadıklarını belirten Kayaalp, "Bu onurla beraber bu pırıl pırıl öğrencilerimizi mezun ettiğimiz için bir yandan da hüzünlüyüz. Çünkü her birinin bizlere ayrı ayrı yerleri var. Öğretmenlerimizin güvenli ellerinden başarı ve sağlıkla ortaöğretim hayatını mutlu bir törenle sonlandıran öğrencilerimizden beklentimiz, aynı başarıyı girecekleri üniversite sınavlarında da göstermeleridir. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" açıklamalarında bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Enis Önen de mezun olan tüm öğrencilere hayırlı olmasını dileyerek, kendilerini ileride çok daha iyi yerlerde görmeyi temenni ettiklerini belirtti.
Mezuniyet pastasının kesilmesiyle sona eren törene Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İdris Yolbaş, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Müdürü Adnan İdris Ekin, öğretmen ve öğrenci velileri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.