Bu haber kez okundu.

Siirt Şehit Gazi Aileleri Güvenlik Korucuları Dernekler Federasyonu Başkanlığına Mehmet Nedim Ayhan Seçildi
banner229

‘Siirt Şehit Gazi Aileleri Güvenlik Korucuları Dernekler Federasyonu Başkanlığı’na Mehmet Nedim Ayhan Seçildi.

Siirt Şehit Gazi Aileleri Güvenlik Korucuları Dernekler Federasyonu olağan toplantısı, Dernek Başkanlığı hizmet binasında gerçekleştirildi.

Divan kurulunun oluşturulduğu toplantıda dernek başkanlığı seçimi yapıldı.

Dernek başkanlığına Pervari ilçesi Karasungur Köyü Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Nedim Ayhan, Oy birliği ile seçildi.

Dernek başkanı seçilen Mehmet Nedim Ayhan yaptığı konuşmada;Eski başkan Kazım Ensarioğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yönetim kurulu olarak bütün mesailerini güvenlik korucuları, şehit aileleri ve gazilerin haklarını savunmak için kullanacaklarını belirterek, " Federasyonumuzun amacı, üyelerinin özlük hakklarını, hukukunu savunmak olacaktır" dedi.

Devlete olan bağlılığımızdan asla taviz vermeyeceklerini belirten Ayhan, ”Bölücü terör örgütüne karşı kahraman Mehmetçiğimizle, Polisimizle birlikte omuz omuza mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz. Bölücü terör örgütü PKK’nın Kürtleri temsil etmediğini, halkımıza en büyük ihaneti ve zülüm yapan bebek katilleri olarak anıldığını” söyledi.

Dernek Yönetimine başarılar dileyen Ayhan, ülkemizin bölünmez bütünlüğü,  vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Toplanı, görüş ve önerilerin sunulmasının ardından, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.

Siirt Şehit Aileleri Dernek Başkanlığı Yönetim Kurulu

Dernek Başkanı: Mehmet nedim Ayhan

Başkan Yardımcısı: Baki Olgaç

Yönetim kurulu Üyeleri: Cemal Sarıyer, Kazım Ensarioğlu, Ramazan Dursun, İdris Yıldız, şeklinde belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.