Bu haber kez okundu.

Siirt Şehir Geçişi Arasında Bulunan 8 Kilometrelik Yol Bitümlü Sıcak Asfaltla Kaplanacak
banner229

Eruh çevre yolu kavşağından başlayıp, Tillo yol kavşağına kadar giden 8 kilometrelik yol (BTK) bitümlü sıcak asfalta kavuşturuluyor.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'nun girişimleriyle Siirt şehir geçişi arasında bulunan 8 kilometrelik yol (BTK) bitümlü sıcak asfalta kaplanacak.

Eruh çevre yolu noktasından Tillo çevre yoluna kadar olan 8 km'lik yolun ihalesi 29 Haziran'da yapılacak. İhalesi 29 Haziran'da yapılacak yolun 20 santim kazılarak çift yönlü şekilde (BTK) bitümlü sıcak asfalt dökülerek yapılacağı öğrenildi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yaptığı açıklamada daha önce yapımı tamamlanan orta refüjlerin yenilenmesinin ardından karayolları 9.bölge müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde, Siirt Eruh çevre yolundan başlayarak, Tillo yol ayırımına kadar olan 8 kilometrelik bölümün 29 Haziran'da yapılacak ihalenin ardından Temmuz ayı içerisinde yolun 8 km'lik bölümünün (BTK) bitümlü sıcak asfalt dökülerek yapılacağını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu çetin kış şartlarından dolayı şehirdeki yıpranmış olan yolların bir bir yeniden asfaltlanacağını belirterek, yeni yapılacak yollarla birlikte ilimizi daha da güzelleştirmek adına yoğun şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 7 yıl önce

Başkan polis evi kavşağının bir an önce yapılması lazım..millet mağdur durumda...

Avatar
Ahmet 7 yıl önce

Benim anlamadığım şey zaten orası yapılacak bir iştir neden kendisi başarmış gibi gösteriyor

Avatar
Hikmet 7 yıl önce

Orda bir sey yoktuki Orayı yapacaklarına şehir içindeki caddelere bi el atsinlar aydınlar Cad huzur buranin önünden hiçbi geçiyorlar nerden gidip geliyorlar merak ediyorum