Bu haber kez okundu.

Siirt Peygamber Sevdalıları Platformundan Salavat Kampanyası
banner229

Siirt Peygamber Sevdalıları Platformu, Kutlu Doğum Etkinliği çerçevesinde salavat kampanyası düzenledi.

İl koordinatörü Ramazan Tokdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, platform olarak salavat kampanyasının afişlerini işlek caddelere ve tüm ilçeye dağıtmaya başladıklarını belirtti.

Kentin her tarafını salavat kampanyası afişleriyle süslediklerini dile getiren Tokdemir, şöyle konuştu: "Çoluk çocuk, yaşlı, kadın ve erkek demeden hepimiz dilimizi Peygamberimize getireceğimiz salavatlara alıştıracağız. Şimdiden adeta peygamberimizi karşılamak için manevi olarak hazırlıklarımızı yapalım. En başta gelen de ebetteki salavatlardır. Zikirmatik'lerimizi ve tespihlerimizi çıkaralım yine hep beraber salavat getirmede bir yarış içerisine girelim.

Kutlu Doğum Etkinliği süresince devam eden salavat kampanyasında toplanan salavatlar, etkinlik alanında dualar eşliğinde Yüce Allah'a sunularak etkinlik taçlandırılır. Tüm gönül dostlarımızın yapmış olduğu Salavat-ı Şerife'leri Allah'ın kabul etmesini temenni ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Heval 7 yıl önce

Allah çalışma larını daim kılsın inş