Bu haber kez okundu.

Siirt-Pervari Karayolunda Heyelan
banner229
 Yol genişletme çalışması sırasında meydana gelen heyelan nedeniyle Siirt-Pervari karayolu bir süre trafiğe kapandı.

Karayolları 94. Şube Şefi Selahaddin Direk  Siirt-Pervari karayolunun 5. kilometresinde çalışmalar sırasında heyelan meydana geldiğini söyledi.

Heyelan nedeniyle karayolunun kapandığını belirten Direk, çevre güvenliği alındıktan sonra yeni açılan servis yoluyla trafik akışının tekrar sağlandığını kaydetti.

Yol yapım çalışmalarında zaman zaman heyelan olduğunu anlatan Direk şöyle konuştu:

"Daha önce de bir kayanın karayoluna devrilmesiyle yol trafiğe kapanmıştı. Biz vatandaşlarımızın can güvenliği için olay yerine ekipleri göndererek gerekli önlemleri aldırıyoruz.
 Son yaşanan olayda kayaların yolun aşağı kısmında bulunan Güleçler köyünü tehdit etmesi nedeniyle bazı evleri boşalttık. Gerekli önlemleri alındıktan sonra yoldaki kayaların kaldırılması için çalışmalara başlayacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.