Bu haber kez okundu.

SİİRT PAZAR ANTALYA YÖREX FUARININ GÖZDESİ OLDU
banner229
Antalya’da düzenlenen 6.Yöresel Ürünler Fuarında (YÖREX) Siirt Pazar Standı, tarihi, kültürel, yerel ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
Üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri gıda ürünleri, el sanatı ve sanayi ürünlerini ulusal ve küresel ölçekte tanıtmak amacıyla düzenlenen Yörex fuarına Siirt Pazar katıldı. Siirt’in yöresel tatları olan fıstık, bal.peynir,tandır ekmeği,başta olmak üzere ilin el sanatlarından Siirt Battaniyesinin sergilendiği fuarda standımıza ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Sayın Muammer Türker ve birçok milletvekilinin ziyaret ettiği Siirt Pazar standında misafirlere yöresel tatlar ikram edildi.
Siirt Pazar yetkilisi Bülent Deniz, Siirt’in bilinirliliğini arttırmaya yönelik her türlü organizasyonda yer almaya çalıştıklarını ifade ederek, “Kentimiz tarihi ve doğal güzellikleri ile bölgesinde cazibe merkezi konumundadır. Bu tür organizasyonların tanıtım için çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle de Fıstığımızla, Balımızla, yöresel yemeklerimizle, el sanatlarımızla bu fuarda yer aldık.
5 gün boyunca kapılarını açan Yörex fuarında standımız büyük ilgi gördüğünü söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.