Bu haber kez okundu.

SİİRT PARK AVM  İFTARDA BASINI AĞIRLADI
banner229
Siirt Park AVM Kiralama ve Yönetim Hizmeti veren Reline Danışmanlık Şirket Kurucu Ortağı Mehmet Zeki Güzel, ilimizde görev yapan Yerel ve Ulusal Basın mensuplarıyla İftarda bir araya gelerek Siirt Park AVM'de yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.
Yenilenen yeni yüzüyle Siirt Park Alışveriş Merkezi; sabır, huzur ve paylaşım ayı olan Ramazan-ı Şerif’te birbirinden güzel lezzetleri ve seçkin menüleri ile Siirt halkına en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını hızlandırdı.
 Güzel, Ağustos ayı sonunda Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük lunapark ve eğlence merkezinin açılacağını ve 100’ün üzerinde aileye istihdam sağlaması Siirtliler adına çok büyük bir kazanım olacağını söyledi.
 Reline Danışmanlık Şirket Kurucu Ortağı Mehmet Zeki Güzel AVM’de hizmet veren firmalar ile ilgili verdiği bilgilerde, Sait Efendi İskender-Kebap Restoranı, Dünya Mutfağının seçkin menülerini bulunduran Kahve Durağı’nın en yeni konseptini, Simit Sarayı Mahalle markası ile geleneksel unlu mamullerini en lezzetli ve taze sunumunu, fast food restoranları arasında en kısa zamanda büyüme gösteren Chıtır Chicken markası ile özel ve acı sosları ile en lezzetli tavuk menülerini, Mado markası ile seçkin müşterilerine birbirinden özel sunum ve lezzetlerini Ramazan ayı boyunca 16.00 – 02.00 saatleri arasında iftardan sahura Siirtlilerin hizmetinde olacak.
 Ramazan ayı boyunca LC Waikiki, Mavi Jeans, Adidas, Kom, Chicco, Fatih Bijuteri gibi markaları ile de yine avantajlı alışverişleri ve modayı ziyaretçilerinin hizmetine sunuyor.
 Çocuk eğlence merkezi ramazan ayı boyunca çocuklara ücretsiz olacağını ve Balcon Cafe ise ailelerin vazgeçilmez alanı olacak.
Ayrıca 50 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine her gün 17.00 – 24.00 saatleri arasında ücretsiz fayton turu ile keyifli anlar yaşatıyor.
Siirt Park Yaptığı Sosyal ve Kültürel etkinliklerle de Siirt’te ekonomik olarak olduğu kadar diğer alanlarda da büyük katkılar sağlayacağını Ramazan ayına gösterdiği ehemmiyet ve planladığı etkinliklerle şimdiden göstermiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.