Bu haber kez okundu.

Siirt Park Alışveriş Merkezi’nde 30 Gün Bayram
banner229
 Yenilenen yüzüyle Siirt Park Alışveriş Merkezi; sabır, huzur ve paylaşım ayı olan Ramazan-ı Şerif’te birbirinden güzel lezzetleri ve seçkin menüleri ile Siirt halkına hizmet etmek için büyük açılış öncesi yenilenen yüzüyle hizmete devam ediyor.
    Sait Efendi İskender-Kebap Restoranı, Dünya Mutfağının seçkin menülerini bulunduran Kahve Durağı’nın en yeni konseptini, Simit Sarayı Mahalle markası ile geleneksel unlu mamullerini en lezzetli ve taze sunumunu, fast food restoranları arasında en kısa zamanda büyüme gösteren Chıtır Chicken markası ile özel ve acı sosları ile en lezzetli tavuk menülerini, Mado markası ile seçkin müşterilerine birbirinden özel sunum ve lezzetlerini Ramazan ayı boyunca 16.00 – 02.00 saatleri arasında iftardan sahura Siirtlilerin hizmetinde olacak.
     Ramazan ayı boyunca LC Waikiki, Mavi Jeans, Adidas, Kom, Chicco, Fatih Bijuteri gibi markaları ile de yine avantajlı alışverişleri ve modayı ziyaretçilerinin hizmetine sunuyor. 
   26 Haziran Cuma günü açılacak bowling salonu, çocuk eğlence merkezi ve Balcon Cafe ile ailelerin vazgeçilmez alanı olacak.
  Siirt Park yönetimi tüm bunların yanında Ramazan ayına özel Geleneksel Ramazan Etkinliklerinin bu yıl ilkini gerçekleştirecek.
   50 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine her gün 17:00 – 24:00 saatleri arasında ücretsiz fayton turu ile keyifli anlar yaşatacak olan Siirt Park yine her gün iftar saatinde sükunetin ve tefekkürün artacağı zaman diliminde canlı tasavvuf müziği dinletileri, ateşbaz – tahtabacak – Jonglör gösterileri gibi adrenalin seviyesini en üst seviyeye çıkaracak etkinliklerle ziyaretçilerine heyecan dolu anlar yaşatacak.
   Siirt Park bunlarla da kalmayıp yaptığı Ramazan dekoru ile cumbalı evlerde geleneksel sanatları yaşatmak için Sanatçılar sokağında Hat & Kaligrafi , Ebru Sanatçıları, Geleneksel halı ve kilim dokuma tezgahları, Hediyelik eşya ve Kitap Standları ile ziyaretçilerine ücretsiz sanatsal aktivitelerine katılma imkanı sağlayacak.
   Alışveriş Merkezi dış alanında kurulacak dekoratif standlarda her akşam tatlı, dondurma, Osmanlı Macunu, pamuklu şeker, elmalı şeker standları ile satış ve ikramlarda bulunacak. Tüm bunlarla da kalmayıp her akşam istisnasız sahne gösterileri ile Meddah , Orta Oyunu, Gölge Oyunları, Karagöz&Hacivat, Nasreddin Hoca Hikayeleri, Ünlü Vantrolog Cahit KAŞIKÇI ile sahne gösterileri her gün farklı içeriklerde Siirt Park ziyaretçileri ile buluşacak. Sahne gösterilerinde İllüzyon Show ve ödüllü yarışmalar ve sürpriz ödüller ile ziyaretçilerine her an bir fırsat sunacak.
  Her akşam geleneksel lezzetlerde şerbetler ikram edilecek olan Siirt Park Ramazan ayı boyunca sadece ziyaretçilerinin keyifli ve zevkli zaman geçireceği nezih ve seçkin bir ortam sunmayı hedefliyor.

Toplu Ramazan davetlerinin en önemli adreslerinden olan Mado ve Sait Efendi İskender&Kebap restoranlarında iftara özel menüler ve uygun fiyatlar bu Ramazanda Siirt Park’ın yoğun bir ziyaretçi kitlesi beklediğini gözler önüne seriyor. İftardan sahura kadar da Simit Sarayı ve Kahve Durağı markaları ile yeme- içme ihtiyaçları için oldukça iyi hazırlanmış.

Seçim sonrası yaşanan huzur ortamının şehre hakim olması Siirt Park Alışveriş Merkezi yönetimini ve yetkililerini de son derece memnun etmiş ve tüm Ramazan boyunca birbirinden güzel etkinlikler yapmaları için teşvik edici olmuş.

Üç dilli ve zengin bir kültür mirasına sahip olan Siirtimiz, bundan sonra Siirt Park Alışveriş Merkezi gibi büyük yatırımların, cesaretli ve vizyoner yatırımcıların daha güvenle yatırım yapacağı bir şehir haline gelecek.

Yeni açılan ulusal markaların daha şimdiden tüm çalışmalarını tamamlamayan ve büyük açılışını yapmayan Siirt Park’ta 100 ün üzerinde aileye istihdam sağlaması Siirtliler adına çok büyük bir kazanım olmuş.

Ağustos ayı sonunda Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük lunapark ve eğlence merkezini açacak olan Siirt Park ticaretin yanında yapacağı Sosyal ve Kültürel etkinliklerle de Siirt’te ekonomik olarak olduğu kadar diğer alanlarda da büyük katkılar sağlayacağını Ramazan ayına gösterdiği ehemmiyet ve planladığı etkinliklerle şimdiden göstermiş oldu.

Öyle gösteriyor ki biz de dahil tüm Siirt, daha ilk yılında henüz tam ve büyük açılışını dahi yapmadan bu kadar etkinlik ve sosyal faaliyeti şehrimize kazandıran, bünyesindeki markalara ve ziyaretçilerine azami hassasiyet ve itimamı gösteren Siirt Park’ta olacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilgin 9 yıl önce

siirtimize hayırlı olsun umarım siirtliler kıymetini bilir

Avatar
memet 9 yıl önce

herkesin burayı görmesini tavsiye ederim, gerçekten siirtimize güzel bir yatırım olmuş, memleketimize hayırlı olsun.