Bu haber kez okundu.

SİİRT MÜFTÜLÜĞÜN’DEN ÇOCUK İHMALİ VE İSTİSMARI SEMİNERİ
banner229
Siirt il Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Çocuk istismarı ve ihmali konulu bir Seminer verildi.
Siirt Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen seminer, Hafız Ramazan Toprak tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından Siirt Müftü Vekili Abdullah Işık açılış konuşmasında eğitimlerin uzman kişiler tarafından yapılmasının faydalı ve yararlı olduğuna dikkat çekti.
Işık, konuşmasının sonunda Personele veda ederek Diyarbakır İl Müftülüğüne geçici olarak atandığını belirterek helallik istedi. Siirt İl Vaizi Sabahat Saylık, konuşmasında çocuk hakları, istismar ve ihmalin tanımları, istismar ve ihmale neden olabilecek riskler konusunda bilgi verirken, Psikolog Songül Yılmaz ise, çocuk merkezlerinin tanıtımı, istismara uğrayan çocukların çim’e bildirim şekilleri ve çocuk izlem merkezlerinin işleyişi hakkında bilgi verdi.
Siirt Üniversitesi Konfrans salonunda düzenlenen seminere İl ve ilçe vaizleri, Din görevlileri ve kuran kursu hocaları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.