Bu haber kez okundu.

Siirt Müftülüğünden 450 Üniversite Öğrencisine İftar
banner229

Siirt’te Müftülük ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Siirt Şubesince 450 üniversite öğrencisine iftar yemeği verildi.

Siirt İl Müftülüğü ve TDV Siirt Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeği Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde  bulunan Cami bahçesinde gerçekleştirildi.

Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok Akşam ezanın okunmasının ardından yaptığı duada, “Allahım senin rızan için oruç tuttuk, sana tevekkül edip dayandık, senin verdiğin rızıkla orucumuzu açtık.  Hamdolsun verdiğin nimetlere, sağlık ve afiyetle. Ey bağışlaması  bol rabbim; Bizi , anamızı, babamızı ve bütün müminleri bağışla. Müslümanların birlik ve beraberliğini daim eyle. Ummet şuuru bilincini nasip eyle, Devletimizi kaim eyle, Ummeti Muhammed’e zaferler, selametler nasip eyle”dedi

Müftü Altıok daha sonra şunları söyledi:“Sizler ailelerinizden uzakta eğitimlerinizi burada sürdürürken sizlerle iftar sofralarında biraraya gelmek bizleri gerçekten mutlu ediyor. Ancak sizlerin daha çok mutlu olacağı bir şey var ki o da sınavlarınızı hayırlısıyla verip ailelerinizle birlikte güzel bir şekilde iftar yapabilmektir, bayram yapabilmektir. Yüce Mevla bunları da sizlere nasip eylesin inşallah.” dedi.

Düzenlenen iftar yemeğine İl Müftüsü Ahmet Altıok, Müftü yardımcıları Muhammed Özdemir, Mehmet Şirin Ayral, İlahiyat Fakültesi yöneticileri, Üniversite Öğretim görevlileri ve 450 üniversite öğrencisi  katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.