Bu haber kez okundu.

Siirt Merkezli Fetö Operasyonunda 8 Tutuklama
banner229

Siirt merkezli 12 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 31 kişiden 8'i tutuklandı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında emniyet personeli, özel şirket çalışanları ve kamu kurum çalışanlarının da bulunduğu kişilere yönelik Siirt, Adana, Ankara, Çorum, Gaziantep, Giresun, İstanbul, Kayseri, Kırşehir, Konya, Osmaniye ve Tokat'ta eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullanan ve haklarında çeşitli suç isnadı ve ifadeler bulunan 31 kişi, emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi.

Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 31 kişiden 8'i tutuklandı, 20'si adli kontrol şartı olmak üzere 23 kişi serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtFetö8 Tutuklama
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.