Bu haber kez okundu.

Siirt Merkez ve İlçe Köylerinde Köy İçi  Kilitli Parke Döşeme İşi Hızla Devam Ediyor
banner229

2018 Yılı İl Özel İdaresi yatırım programında ve KÖYDES projesi kapsamında Siirt’e bağlı köylerin tamamına  147.300 m2 kilitli parke alımı ihale edildi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah CANPOLAT 2018 yılı yatırım programında ve KÖYDES yatırım programında yer alan Siirt Merkez Doluharman, Ekmekçiler ve Akyamaç köyleri köy içi kilitli parke yapım işi tamamlanmış olup, Siirt’e bağlı köylerde kilitli parke taşı döşemesinin aralıksız devam ettiğini vurgulayan CANPOLAT, “Siirt Özel İdaresi ekiplerimizin yürüttüğü çalışmalarla tüm köylerimizin köy içi yollarının çamurdan ve tozdan kurtarılarak modern bir görünüme kavuşturulmasını hedeflemekteyiz.

Bu kapsamda, 2018 yılı içerisinde Merkez Köylerde  57.400m2, Kurtalan 33.000m2, Eruh 23.000 m2, Tillo 12.900m2, Baykan 15.000 m2( İhale Aşamasında), Pervari 6.000m2 ( İhale Aşamasında) olmak üzere toplam 147.300 m2 olmak üzere şu ana kadar köy içi yol ve köy meydanları kilitli parke  döşenme işi devam etmekte olup, fiziki gerçekleşme oranı % 60 seviyesine ulaşmıştır.” Hedefimiz Siirt İlçe köylerinde Eylül ayı sonu itibarıyla parke işini tamamlamak olduğunu söyledi.

 İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah CANPOLAT “Yapılan özverili çalışmalarla, artık köy içi kırsal mahallelerdeki yollar yeniden yapılarak kullanışlı, daha modern ve estetik bir görünüme kavuşacak.” diyen CANPOLAT; “El birliği içinde köylerimizin, belde ve ilçelerimizin sorunlarını çözmeye gayret gösteriyoruz.

Bu konuda  hiç bir zaman desteklerini bizden esirgemeyen Valimiz Sayın Ali Fuat ATİK ve ekip arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.