Bu haber kez okundu.

SİİRT KIZILAY’DAN TUZ AİLESİNE YARDIM
banner229
İlimiz Merkeze bağlı Halenze Mahallesinde ikamet eden, 6 çocuğu spastik özürlü, kendisi de gırtlak kanseri olan Osman Tuz'un ailesini, Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık ziyaret etti.
En küçüğü 15 en büyüğü de 35 yaşında olan çocuklar hakkında bilgi alan Yener Tanık, aileye tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Çocukların anneleri ile bir süre sohbet eden Tanık, ailenin sorun ve taleplerini dinledi.
Anne Hanife Tuz, Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık’tan akülü araba isteğinde bulundu. Kızılay Şube Başkanı annenin talebinin hemen karşılanacağını belirterek, geçen ay içerisinde Vali Mustafa Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz aileyi ziyarette bulunmuş aileye çeşitli yardımlarda bulunmuştu.
Dünde Vali Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz ailenin ihtiyacı olan  2 halı göndererek destek oldu.
Zihinsel ve bedensel özürlü olan çocukların bakımını yapan Anne Hanife Tuz’un örnek alınması gereken bir anne olduğunu kaydeden Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık,’Tüm bu zorluk ve çocukların engellerine rağmen, bir annenin çocuklarına olan sevgisini ve fedakârlığına şahit oluyoruz. Böyle yüreği sevgi dolu fedakâr bir annenin hakkını kimse ödeyemez. Dedi.
Kızılay Şube Başkanı Tanık, ailenin birçok ihtiyaçlarının olduğunu, özellikle alt bezleri ve çamaşır makinası ihtiyaçlarının karşılanması için duyarlı işadamlarımızı destek olamaya çağırdı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.