Bu haber kez okundu.

Siirt Kızılay’dan İstişare Toplantısı
banner229

İlimiz Türgev Konferans salonunda Siirt Kızılay Şube Başkanlığı,Siirt Üniversitesi Kızılay Topluluğu öğrencileri ile birlikte 2019-2020 döneminde yapılacak olan faaliyetler ile ilgili istişare ve tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç ve Şube Yönetimi tarafından, önceki dönem Siirt Kızılay Şube Başkanı ve aynı zamanda Onursal Başkanı olan Yener Tanık ve yönetimine yapılan hizmetlerden dolayı plaket takdimi gerçekleştirildi.

Ayrıca Siirt Üniversitesi Kızılay Topluluğu Başkanı Esra Deniz tarafından yapılacak faaliyetler ile ilgili bilgi aktarımı gerçekleştirildi.

Toplantıya Şube Başkanı Nihat Altunç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ,önceki dönem Şube Başkanlığını yapan Onursal Başkanı Yener Tanık ve Yönetimi ile Akademik Danışman hocamız Öğretim Görevlisi Reyhan Fırat Kılıçvuran ile topluluk öğrencileri ve genç kızılaycılar katıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.