Bu haber kez okundu.

Siirt Kızılay’dan Anlamlı Yardım
banner229

Siirt Kızılay Şube Başkanlığı tarafından 11 engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımını gerçekleştirildi.

Siirt Kızılay Şube Başkanlığına başvuruda bulunan 11 engelli vatandaşlara Türk Kızılayına bağışta bulunanlar tarafından gönderilen tekerlekli sandalye yardımını, Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç ve Siirt Üniversitesi Kızılay Topluluğu öğrencilerinin katılımlarıyla engelli ailelere ziyaret gerçekleştirilerek ,engelli vatandaşlara tekerlekli sandalyeleri teslim edildi.

Kızılay Siirt Şubesi tarafından gerçekleştirilen  toplu törende  engelli vatandaşların ailelerine ve engellilerine verilmek üzere tekerlekli sandalyeleri Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç tarafından verildi.

Engelli Aileler bu yardımları bize ulaştıran başta Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç,bağışçılara ve Türk Kızılayına teşekkürlerini dile getirdiler.

Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç yaptığı açıklamada şubemize evraklarıyla başvuruda bulunanlara tekerlekli sandalye yardımlarımız devam edeceğini,ayrıca engelli kardeşlerimize bu hediyeleri vererek mutluluklarına ortak olmak ve onları bir nebze sevindirmek bizleri de mutlu ettiğini dile getirerek ,yardımların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.