Bu haber kez okundu.

Siirt Kızılay Yüzleri Güldürüyor
banner229

Siirt Kızılay Şube Başkanlığı, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Bağışçılar tarafından bağışlanan gıda yardım paketlerini Siirt Kızılay Şube Başkanlığı tarafından Ramazan ayında tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ev ev dolaşılarak Gece -gündüz kendilerine ulaştırılıp,ramazan ayında aileler sevindiriliyor.

Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık, Siirt Üniversitesi Kızılay Topluluğu öğrencileri ile Kızılay Gençlik Kolları'nın katılımlarıyla dağıtılan yardım paketleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık yaptığı açıklamada ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaşılarak onları sevindirmek ve onların yüzlerindeki gülümsemeleri görmek bizleri de mutlu ettiğini dile getirerek ramazan ayı öncesi bu yardımların devam edileceğini dile getirdi.

Tanık, Türk Kızılayı, kurumsal kimliği, hafızası, kültürü, birikimi ve yardımsever halkımızın desteği ile köklü tarihine yakışır bir şekilde bugün de dimdik ayaktadır ve her zamankinden daha da güçlüdür.

Özerk organizasyon yapısına sahip olan, devletten hiçbir ad altında maddi destek almayan Türk Kızılayı tüm bu çalışmaları Türk halkının gönüllü katkıları ile gerçekleştirmektedir.

Türk Kızılayı 1868’den bugüne olduğu gibi bundan sonra da ülkemizdeki ve dünyadaki ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayacaktır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
raşşo 6 yıl önce

Umarım sadece ak parti seçmenine gitmiyor bu yardımlar.