Bu haber kez okundu.

Siirt Kızılay Şubesi Yöneticileri, Vali Atik’i Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılayı Siirt Şube Başkanı Yener Tanık ve beraberindeki yöneticileri ile gönüllülerden oluşan heyeti kabul etti.

Siirt Kızılay şubesinin faaliyetleri hakkında Vali Atik’e bilgiler veren Şube Başkanı Yener Tanık, “Siirt şubesi olarak, Kızılay adına yürüttüğümüz çalışmalarda bizlere her zaman destek olan fahri Kızılay başkanımız sayın valimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kızılay haftasını kutlayan Vali Atik, Siirt Kızılay şubesinin ilimizde önemli hizmetler yaptığına dikkat çekerek, başarılar diledi.

Kızılay’ın gönüllü kan bağışçısı olduğunu kaydeden Vali Atik, Kızılay’ın başlattığı Kan bağışı kampanyasına valilik olarak destek olacaklarını ifade ederek, önümüzdeki günlerde Valilik giriş katında kurulacak geçici kan merkezinde, Valilik personelinin kan vererek, kampanyaya destek olacaklarını söyledi

Vali Atik, sağlık sorunu olmayan tüm kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan personelin kan bağışı kampanyasına destek olmaya davet etti.

Konuşmaların ardından Vali Atik ve Kızılay yöneticileri, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.