Bu haber kez okundu.

SİİRT KIZILAY ENGELLİ 13 YAŞINDAKİ BEKİR ÖZDENİZ’İ SEVİNDİRDİ
banner229
Siirt Halide Kutlualp ortaokulunda okuyan takdirle sınıfı gecen doğuştan bedensel engelli olan 13 yaşındaki Bekir Özdeniz’e Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık tarafından karne hediyesi olarak akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.
 Doğuştan bedensel engelli olan ve sınıfın başaralı öğrencileri arasında yer alan sınıfını takdirle geçen Bekir Özdeniz, hayalinde olan ve yaşamına kolaylık getirecek olan akülü tekerlekli sandalyeyi hediye almanın mutluluğunu yaşadı.
 Doğuştan bedensel engelli olan Bekir Özdeniz, okulda çok başarılı ve 7’nci sınıftan 8’nci sınıfa takdirle geçerek okulunda yapılan karne töreninde Kızılay yetkililerin dikkatini çekti. Özdeniz’i, babası her gün sırtında taşıyarak okula getirip getiriyordu.
 Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık yaptığı açıklamada: Bekir Özdeniz, kardeşimizi karne dağıtım programında gördüklerini, babasının sırtında taşıyarak karnesini almaya geldiğini görünce, Kızılay olarak üzerimizde düşen görevi yerine getirmek için ailesiyle görüşerek, ailenin akülü araç ihtiyaçların olduğunu söylemeleri üzerine harekete geçtiklerini, İstanbul Kızılay Şubesinin aracılığıyla Bekir kardeşimize karne hediyesi olarak bu akülü aracı İstanbul’dan getirdiklerini ve kendisine karne hediyesi olarak vereceklerini söyledi.
 Baba Mehmet Ali Özdeniz, Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık’tan Bekir’e akülü tekerlekli sandalye ihtiyacının olduğunu, Kızılay Siirt Şubesi, İstanbul Kızılay şubesinden temin ettiği akülü tekerlekli sandalyeyi Bekir e getirerek karne hediyesi olarak ona armağan ettiği için teşekkür etti.
 Halide Kutlualp Ortaokulunda okuyan Bekir Özdeniz, hayalimdeki olan akülü tekerlekli sandalyeyi karne hediyesi olarak veren Yener Tanık’a ve İstanbul Kızılay Şube Başkanlığına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.