Bu haber kez okundu.

Siirt Kızılay'dan Hassa Hatun Kız Öğrenci Yurdu Öğrencilerine İftar Yemeği
banner229

Siirt Kızılay Siirt üniversitesi Kızılay topluluğuyla beraber, KYK Hassa Hatun kız öğrenci yurdunda 1.200 kişiye iftar yemeği verildi.

KYK Hassa Hatun kız öğrenci yurdu bahçesinde Kızılay’ın desteği ile verilen iftar yemeğine öğrenciler yoğun ilgi gösterirdi.

Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan 1.200 öğrenci ve AK Parti Milletvekili adayları, Kızılay'ın verdiği iftarla oruçlarını açtı.

Türk Kızılayı Siirt Şubesi Başkanı Yener Tanık yaptığı açıklamada, yardımlaşma duygusuyla bir araya geldiklerini ifade ederek, programa katılanlara teşekkür etti.

Tanık, her ramazanda olduğu gibi bu yıl da yardıma muhtaç aileleri unutmadıklarını, vatandaşların ramazan sevinçlerine ortak olduklarını dile getirdi.

İftar yemeğine AK Parti Milletvekili adayları Osman Ören, Lokman Özcan,AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,İl Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Demirhan, Kızılay Siirt Şube Başkanı Yener Tanık, KYK İl Müdürü Enver Aytaç,İl Genel Meclis Üyesi Cangir Bayram ve çok sayıda davetli katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.