Bu haber kez okundu.

Siirt Kitap Fuarından, Kader Mahkumlarına Anlamlı Jest
banner229

Siirt Valiliği himayelerinde Belediye Başkanlığınca desteklenen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Her Kitap Yeni Bir Yolculuktur." sloganıyla kapılarını açan, 60 yayınevinin ve 30 seçkin Yazar’ın katıldığı ve 6 gün boyunca her kesimden vatandaşların yoğun ilgisine sahne olan Geleneksel 4. Siirt Kitap Fuarı’nda, Açık Ceza ve İnfaz Kurumunda kalan hükümlülerin kitap ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Valilik tarafından 250 kitap bağışı yapıldı.

Vali Yardımcısı Yunus Koç,  Açık Ceza ve İnfaz Kurumundaki Kütüphanenin kitap ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Valilik olarak 250 kitap bağışı yaptıklarını belitti.

Kitap fuarının bu yıl büyük bir ilgi gördüğünü kaydeden Koc, il genelinde kitap sevgisinin artığına dikkat çekerek, kitapla yaşam kültürünün toplumun tüm kesimlerine sirayet ettiğini söyledi.

Açık Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Ekrem Gündüz’de Kitap bağışı ile kütüphanenin ihtiyacının karşılandığını belirterek, ilgililere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.