Bu haber kez okundu.

Siirt KHB Kreş ve Gündüz Bakımevi Hizmet Vermeye Başladı
banner229
Siirt İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından 08.02.2016 tarih itibariyle Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışan tüm personellerin çocukları için kurulan Siirt İli Kamu Hastaneleri Birliği Kreş ve Gündüz Bakımevi hizmet vermeye başladı.
Siirt Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri uz. dr. Fikret Can yaptığı açıklamada, 
Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışan tüm personellerin çocukları için kreş açtıklarını söyledi.
Siirt İli Kamu Hastaneleri Birliği Kreş ve Gündüz Bakımevi, Halk Sağlığı Müdürlüğü bahçesindeki ek binada açtıklarını belirten Can, şöyle konuştu: “Çalışan tüm personellerimizin en çok yaşadığı sıkıntılardan biri çocuklarının nereye gönderileceği konusuydu. Yeni açtığımız kreşle İl Sağlık Müdürlüğü Personelleri, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Personelleri ve Birliğimize bağlı sağlık tesislerinde çalışan tüm personellerin  çocuklarına hizmet vereceğiz. Bundan sonraki dönemde çalışan personellerimizin çocuğumuzu kime nasıl emanet edeceğiz gibi bir kaygısının olmayacağı, güvenli ve emniyetli olan kreşimize gönül rahatlığıyla çocuklarını emanet edebilecekler. Siirt İli Kamu Hastaneleri Birliği Kreş ve Gündüz Bakımevi, çalışan personellerimizin 2-6 yaş grubu çocuklarına hizmet vereceğini söyledi”.
Can, Çocuklarımızın rahat ve güvenli bir ortamda eğitim görmeleri için her türlü konfor ve imkan düşünülmüştür. 1 yemek salonu,1 oyun salonu, 1 uyku odası, 2 sınıf, 1 idareci odası bulunmaktadır.
Çocukların diyetisyen eşliğinde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verildiğini. Kreşte Çocuk Gelişim Uzmanı, Okul Öncesi Eğitim Öğretmenleri ve Sosyal Çalışmacı eşliğinde 2-6 Yaş grubu çocuklara kaliteli okul öncesi eğitim vermek üzere hizmet vermeye başladığını ifade etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.