Bu haber kez okundu.

Siirt KHB Antalya'da Kurulan Stantta İlgi Odağı Oldu‏
banner229
Her yıl Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen VI. Uluslararası Sağlıkta Performans Kalite kongresi bu yıl 01-04 Mart tarihleri arasında Antalya ilinde yapıldı.
Siirt Kamu Hastaneler Birliği tarafından kurulan stant ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. 81 il Kamu, üniversite ve özel sağlık sektörünün davetli olarak katıldığı Uluslararası kongrede bilimsel çalışmalar, sözel bildiriler en iyi uygulama örnekleri nin yer aldığı Uluslararası kongrede 81 il Kamu, üniversite ve özel sağlık sektörünün stant kurmak için başvuru yaptığı Sağlık Bakanlığı Kalite Akreditasyon başkanlığı tarafından verilen izin doğrultusunda Siirt ilimizinde aralarında bulunduğu 16 İl stant kurdu.
Stant kuran illerin kendi illerinin tanıtımı ve sağlık tesislerinin tanıtımı ile ilgili tanıtım videoları ve broşürleri gelen davetlilere verildi. Kurulan stantlar arasında en çok ilgi ve rağbet gören Siirt ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin kurduğu standı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.