Bu haber kez okundu.

Siirt'in Değerlerine Ankara'da Yoğun İlgi
banner229

AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları’nın “Evvelimiz ahirimiz” projesinin tanıtımı genel merkezde gerçekleştirildi.

AK Parti’nin “Evvelimiz Ahirimiz” projesinin tanıtımına Siirtlilerle katılan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, “Büyüklerimizin hayatları, bizlere nasihattir” dedi.

Tanıtım programına  AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş, Öznur Çalık, Ravza Kavakcı Kan ve çok sayıda milletvekili ilimizden katılım sağlayan büyüklerimizle bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler.

Türkiye’nin 21 ilinden ve Siirt’ten deneyimli vatandaşların tecrübelerini paylaştığı, büyüklerimizin tecrübelerini gençlerle paylaşmasının önemine dikkat çekilen projenin tanıtımına AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve projeye katılan, 66 yaşındaki Suat Öztaş, 63 yaşındaki Yusuf Yürek ve  68 yaşındaki Rıdvan Bakır projenin sergi açılışına katıldı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan genişletilmiş il Başkanları toplantısının ardından Siirt’ten gelen büyüklerimizi ağırladık. Büyüklerimizin hayatları, bizlere nasihattır. Büyüklerimizin hayatları, bizlere ilhamdır dedi.

Başkan Çalapkulu, biz AK Partililer olarak Yaşlılarımıza gösterdiğimiz hürmeti yılda bir kez değil 365 gün göstermenin gayreti içerisindeyiz. Bu hürmeti gösterdiğimizi de partimizin iktidarında yaşlılara vermiş olduğu haklar ile bir kez daha kanıtlamış bulunmaktayız" dedi.

"Evvelimiz Ahirimiz" programı dâhilinde Siirt'ten katılım sağlayan, yılardır ilimizde Battaniyecilik yapan 66 yaşındaki Suat Öztaş, Fıstıkçılıkla uğraşan 63 yaşındaki Yusuf Yürek ve unutulmaya yüz tutmuş olan bakırcılık mesleğiyle uğraşan 68 yaşındaki Rıdvan Bakır AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve Gençlik Kolları Başkan Vekili Veysi Gökhan, AK Parti Genel Merkezde AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı 23 ve 24. dönem Siirt milletvekillerimizden Afif Demirkıran’ı ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.