Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdarespor 8 Futbolcu Transfer Etti
banner229

Bu yıl İlimizi BAL Liginde temsil edecek olan Siirt İl Özel İdarespor takımı güçlendirmek amacıyla yeni transferler yaptı.

Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat Siirt’i en iyi şekilde temsil edecek bir takım kurmayı amaçladıklarını ve bunun için gereken her şeyin yapılacağını belirtti.

Bu amaçla transferlere başladıklarını belirten Canpolat “İmkanlarımız ölçüsünde en güçlü bir takımı oluşturmak için kolları sıvadık.Bu takıma yararlı olacaklarına inandığımız bazı futbolcuları renklerimize bağladık.

Teknik heyetin görüşleri doğrultusunda Yeni Orduspordan Suat Kerçin ve Bünyamin Kılıç, Havran Belediyespordan Ali Yılmaz, Dersimspordan kaleci Yunus Yurttaş, Bursa Kestelspordan Oktay Taze, Adliyespordan Sidar Yılmaz, Kocaçeşmespordan Sinan Demir, Pazarspordan Tamer Arıcı ile sözleşme imzaladık.” Dedi.

Canpolat, Fildişi Sahillinden ve Azerbeycandanda oyuncuların denendiğini bunlar hakkında teknik heyetin olumlu rapor vermesi halinde anlaşma sağlanacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan Aydın'da süren kamp çalışmaları hakkında bilgi veren Teknik Direktör Sinan Bayraktar, yeni oyuncuların takıma hızlı bir şekilde adapte olmaya başladıklarını söyledi.

Sürenin kısa olması nedeniyle yoğun bir kamp devresi geçirdiklerini belirten Bayraktar “Süre çok az olduğu için çok yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz.Yeni oyuncuların takıma uyumu hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Güçlü bir takımla kupa ve lig maçlarına çıkmak istiyoruz.”dedi.

Teknik Direktör Bayraktar, Aydın'daki kampı sona erdirerek Nevşehir Avanosa geçeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadirhan 6 yıl önce

Shirt 56