Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdaresi Araç Filosunu Güçlendirdi
banner229

Siirt İl Özel İdaresi bünyesine kazandırılan 23 adet iş makinesi ve arazi taşıtı törenle hizmete sunuldu.

Siirt Valiliği himayelerinde İl Özel İdaresi tarafından alınan 10 Pikap, 5 adet Kamyon, 2 adet ekskavatör, 1 adet Vidanjör, 1 adet Otobüs, 2 adet Hidromek, 2 adet Loder, il öze idaresi araç Parkı’nda düzenlenen törenle hizmete girdi.

Törene, Vali Ali Fuat Atik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, İl Genel Meclis üyeleri Cahit Türköz, Cangir Bayram, Mehmet Acar, Hikmet Ekin, Hasan Carlık, Masum Ceylan, Murat sevim, kurum amirleri ve il özel idare çalışanları katıldı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat yaptığı açılış konuşmalarında hizmete girecek olan iş makinesi ve arazi taşıtları hakkında bilgiler verdi.

Canpolat, 9 milyon 600 bin TL karşılığında 23 adet aracın alındığını, kurumun araç parkının daha da güçlendirildiğini belirterek, il özel idaresi ağındaki köylerimize daha hızlı ve verimli hizmetlerin sunulacağını ifade etti.

Canpolat tüm hizmetlerde her zaman yanımızda olan ve bizlere verdiği desteklerle önemli hizmetlerin hayata geçirmemizi sağlayan Valimiz Sayın Ali Fuat Atik’e teşekkür ederim.“ dedi.

Vali Ali Fuat Atik ise yaptığı açıklamada amaçlarının kırsalda yaşayan vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak olduğunu ifade etti.

İl Özel idaresi araç ve makina parkının güçlendirildiğini kaydeden Vali Atik, hazırlanan Stratejik Plan ve hedefler doğrultusunda vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesinin artarak devam edeceğini kaydetti.

İl Özel İdaresine alınan iş makileri ve araçların hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Vali Atik, bugüne kadar yürütülen çalışmalarda gösterilen gayret ve fedakârlıklardan dolayı Ak Parti Milletvekilimiz Osman Ören’e eski Milletvekilimiz Yasin Aktay’a Genel Sekreter Hifzullah Canpolat’a, İl Genel Meclis üyelerimize ve il özel idare çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde yeni araçlar için kurban kesildi.

Vali Atik, yeni kamyon ve ekskavatör direksiyonuna geçerek, deneme sürüşü yaptı.

Daha sonra Vali Atik eşliğinde yeni araçlarla kısa bir şehir turu yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.