Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Sporun Palandöken Kampı Sona Erdi
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdare Sporun kampı sona erdi. Kampın son gününde Süper Amatör Lig’de mücadele veren Palandöken Spor ile karşılaşan, Siirt İl Özel İdare Spor maçı 5-1 kazandı.

Erzurum Palandöken kampının sona erdiğini ve Siirt dönüş yolunda olduklarını belirten Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Sportif Direktörü Ahmet Erten; “Erzurum Palandöken kampımız bugün itibariyle son erdi ve dönüş yolundayız. Kamp sürecini takım olarak iyi değerlendirdik.

Teknik heyetimizin ve futbolcularımız moralleri gayet iyi durumda. Son olarak Süper Amatör Lig’de mücadele eden Palandöken Spor ile hazırlık maçı yaptık ve bu maçı 5-1 kazandık.

Hazırlık maçlarında elde ettiğimiz skorlar bizim için ölçü değil ancak takımı tanıma konusunda önemlidir. Önümüzde kupa maçları var ve hazırlığımız bu maçlara göre yapacağız. Bu anlamda tüm Siirtli hemşehrilerimizden destek bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.